Buscar este blog :

31 de marzo de 2017

AMB BARRET... O SENSE

NORMA EDITORIAL  presenta :


Autor : Bayés, Pilarín 
Color
Artbook
Idioma :La Pilarín Bayés (Vic, 1941) és una de les il·lustradores més influents i populars de Catalunya, reconeguda especialment per haver publicat centenars de llibres educatius que han format diverses generacions de nens. Una autora inimitable i amb una gran personalitat, compromesa amb la societat i amb cada època viscuda, que ha rebut els guardons més importants i és part indiscutible del patrimoni cultural del país.

Ara, per primera vegada, se'n recull la trajectòria humana i artística en un gran llibre ple de declaracions, anècdotes, fotografies familiars i, per descomptat, multitud de dibuixos i il·lustracions que abasten tota la trajectòria de l'artista i ens permeten admirar-ne l'evolució.


Els escriptors M. Àngels Ferrer i Jaume Vidal profunditzen en la vida i obra de la Pilarín per descobrir a través dels seus textos un personatge complex, treballador i sempre fidel a ell mateix, que ho ha il·lustrat pràcticament tot.


El llibre a més a més recull la seva extensa bibliografia i exposicions, i així esdevé l´obra definitiva per entendre una de les artistes clau de la cultura catalana contemporània.


- Inclou desplegable interior

- Conté més de 350 fotografies i imatges

- Edició en 3 idiomes: català, castellà, anglès